Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék

Igazán személyes anyák napi ajándékot keresel? Íme néhány színes ötlet a Bizsuvilágtól!

Anyák napi ajándék

Közeleg az év azon napja, amikor köszönetet mondhatunk az anyukánknak, nagymamáinknak.

Minden május első vasárnapja Róluk szól :) De vajon mióta?

Kevesen gondolnánk, de ennek az ünnepnek a gyökere egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Már akkor külön ünnepe volt Rheának, minden istenek anyjának. Magyarországon az első hivatalos anyák napját a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta, 1925-ben.

Azóta ezt a kedves ünnepet különféleképpen teszi emlékezetessé mindenki. Az iskolákban, óvodákban műsorokkal mondanak köszönetet, később apró anyák napi ajándékokkal lepjük meg az ünnepelteket.

Milyen egy igazán jó anyák napi ajándék?

Az igazán jó anyák napi ajándék szerintem személyes: ehhez azt javasolnám, hogy még abban az esetben is, ha boltban vásárolt ajándékot adunk, készítsünk egy kedves üdvözlőlapot.

Néhány ötlet anyák napi ajándéknak

1. Közös program: egyre kevesebb időnk van egymásra manapság, ezért ilyenkor érdemes időt szakítani és eltölteni együtt néhány órát. Ezért is gondoltam arra, hogy idén rendhagyó módon anya-lánya programokat szervezek Nektek. Ha mindketten szerettek kreatívkodni, eljöhettek például az egyik ékszerkészítő foglalkozásra, az időpont hamarosan kitűzésre kerül. 

Anyák napi ajándék

2. Anya-lánya ajándék: itt gondoltam azokra, akiknek nincs idejük saját készítésű ajándékra, de valami egészen személyeset szeretnének adni. A képen látható szett a webshopban is elérhető az ALÁBBI LINKEN.

3. Fényképes ajándék: számomra a legszemélyesebb ajándéknak mindig a fényképes ajándékok számítottak. Legyen szó egy bekeretezett képről, fotómontázsról vagy albumról, amik a közös emlékeket idézik fel. Ebben is segítségetekre lehetek. Bármilyen üveglencsést ékszert, kulcstartót vagy könyvjelzőt el tudok készíteni, akár Ti saját képeitekkel. Ehhez minden információt ITT olvashattok.

Remélem, hogy némiképp segítségetekre lehettem ezzel a néhány tippel az anyák napi ajándék kereséshez.

Minden anyukának, nagymamának boldog anyák napján kívánok!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tippek

Keresés