Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Év végi szállítási határidők

Év végi szállítási határidők Az ünnepek előtti szállítási határidőkért kattints ide :)

Év végi szállítási határidők

Ismét elérkezett az év vége, ilyenkor minden nap kicsit sűrűbb a megszokottnál és lehet, hogy az ünnepek előtti utolsó pillanatban jut eszedbe, hogy még egy-két apróság hiányzik a fa alól. Szeretném, hogy minden csomag odaérjen az ünnepek előtt, ezért ennek megfelelően állítottam össze az idei kiszállítási rendet is. Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az ünnepek előtt minden szállítási módnál módosulhatnak a szállítási időpontok és én ezért semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.

- POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT CSOMAGOK: (ált. 1-3 munkanap alatt érkezik meg)

  • DEC.19. 15 óráig beérkezett és kifizetett rendeléseket még aznap postázom, így még 2 munkanap áll a rendelkezésre, hogy megérkezzenek. Az ezután beékezett rendeléseknél már nem tudom garantálni, hogy odaér karácsony előtt.

- GLS FUTÁRRAL (a tavalyi tapasztalatok alapján a GLS még az ünnepek előtt is tartotta az 1, maximum 2 napos kiszállítást)

  • DEC. 20. 10 óráig beérkezett és kifizetett rendeléseket még aznap postázom, így még dec. 23-án a GLS meg tudja kísérelni az első kiszállítást. A december 20. 10 óra után beérkezett megrendelések már valószínűleg csak az ünnepek után kerülnek kiszállításra.

SAJÁT FOTÓS RENDELÉSEK

A saját fotós rendelések leadási határideje: DEC. 16. éjfél. Az ezután beérkezett egyedi kérések már csak januárban fognak elkészülni. Megértéseteket köszönöm!

Mindenkinek kellemes készülődést és boldog karácsonyt!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tippek

Keresés