Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

 • Személyes átvétel a webshop székhelyén: (Szigetszentmiklós, Alkotás utca 17.) Személyes átvételre, előzetes egyeztetés esetén a hét bármely napján van lehetőség. Az időpontot illetően emailben: franko.petra@bizsuvilag.com vagy telefonon: 0630/544-7647 lehet érdeklődni. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
 • Kiszállítás ajánlott postakész borítékban, postán maradó csomagként: ebben az esetben válassza ki az Önnek legmegfelelőbb postát, ahol csomagját át tudja venni. Ennél a szállítási módnál utánvétre nincs lehetőség. A csomagot (piros) ajánlott postakész borítékban küldöm el Önnek. A várható szállítási idő 1-5 munkanap. FONTOS! A csomag érkezéséről a posta külön értesítést nem küld, mint az MPL postacsomagnál. Én elküldöm Önnek a csomagazonosítót azzal lehet érdeklődni majd a kiválasztott postán.
 • Kiszállítás GLS futárszolgálattal:
 1. Házhozszállítással: ebben az esetben egy olyan címet adjon meg, ahol a csomagot munkaidőben is át tudja majd venni a futárszolgálat munkatársaitól. A várható szállítási idő 1-3 munkanap.  A várható szállítási időről a GLS futárszolgálat Önt emailben értesíti.
 2. Csomagpontra: Válassza ki az Önhöz legközelebbi csomagpontot, ahol át szeretné venni a csomagját. A várható szállítási idő 1-3 munkanap. FONTOS! A csomag megérkezését követően 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye a rendelését!

Szállítási költségek:

 • személyes átvétel: INGYENES
 • Kiszállítás ajánlott postakész borítékban, postán maradó csomagként:
  • 8.000 Ft feletti rendelés esetén ez a szállítási mód INGYENES, 8.000 Ft alatti rendelés esetén 550 Ft
 • Kiszállítás GLS futárszoolgálattal:
  • 12.000 Ft feletti rendelés esetén ez a szállítási mód INGYENES, 12.000 Ft alatti rendelés esetén 1.150 Ft
  • az utánvétel díja mindkét esetben 500 Ft

 

FIZETÉSI MÓDOK:

 • Személyes átvétel: Szigetszentmiklós, Alkotás utca 17. Személyes átvételre, előzetes egyeztetés esetén a hét bármely napján van lehetőség. Az időpontot illetően emailben: franko.petra@bizsuvilag.com vagy telefonon: 0630/544-7647 lehet érdeklődni. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
 • Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ennek mindenkori költsége 500 Ft
 • Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Név: Frankó Petra Barbara

Bank: OTP bank

Számlaszám: 11773425-02216043

Közlemény: a rendelés sorszáma (amit emailben is megkap tőlünk)

 • Online bankkártyával a B-Payment/BORGUN rendszerén keresztül: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.
 • Paypalon keresztül: a Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával vagy Paypal fiókjával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

 

KUPON:

Amennyiben a Felhasználó rendelkezik összegre vagy százalékra jogosító kedvezménykuponnal, úgy azt a rendelés leadása közben a kosárösszesítő alatt található „Kupon megadása” boksz kitöltésével, majd a „Beváltás” gombra való kattintással érvényesítheti.

Kedvezménysávok:

Amennyiben a Felhasználó a webáruházból (szállítási költség nélkül)

 • 15.000 Ft felett vásárol, úgy automatikusan 5% kedvezményben részesül
 • 25.000 Ft felett pedig 10% kedvezmény kerül levonásra

Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (és ha tartozik a termékhez, a jótállási jegyet) a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Keresés